Filosofi

Filmanmeldelse: Norge bak fasaden – Hatet

Grunnet at jeg ikke abonnerer på TV2 Sumo tok det litt tid før jeg fikk muligheten å se denne dokumentar episoden. Dokumentarserien heter «Norge bak fasaden» og episoden som tar for seg høyreekstreme grupper og ekstrem Islamisme har de kalt for «Hatet». I dette innlegget kommer Kulturkamp sin filmanmeldelse av denne dokumentar episoden. Vi skalFortsett å lese «Filmanmeldelse: Norge bak fasaden – Hatet»

Hvorfor Kulturkamp?

I dette innlegget skal vi forklare hvorfor vi valgte å kalle nettstedet vårt for Kulturkamp. Det er ikke alle som er klar over det, men det har pågått en kulturkamp veldig lenge, og det har vært kulturkamper tidligere også som vi eksempelvis har skrevet om i «Om» delen på dette nettstedet. En kulturkamp handler rettFortsett å lese «Hvorfor Kulturkamp?»

Hva er så fælt med å være Nasjonalkonservativ, Sylvi?

Det kom ikke som noen overraskelse at Sylvi Listhaug får frysninger av begrepet «nasjonalkonservativ». At FRP valgte å ekskludere Geir Ugland Jacobsen fra partiet viser bare at FRP er et parti med mangel på ryggrad. Dette er et veldig godt eksempel på det vi har skrevet om i tidligere innlegg angående etablerte partier. I detFortsett å lese «Hva er så fælt med å være Nasjonalkonservativ, Sylvi?»

5 gode grunner til å kritisere demokratiet

Dette innlegget blir kanskje en hard pille å svelge for noen, men det er et innlegg som sårt trengs idag. Hvorfor skal man alltid spille etter reglene til det etablerte politiske systemet? Hvorfor debatterer politikerne våres med retorikk som kun er akseptabelt å brukes innenfor det såkalte vestlige demokratiet?

%d bloggere like this: