Til Anneli Virtanen i Alternativ Media

Jeg så nylig siste episode av Alternativ Media lørdag 27.03.21 med Ronny Rønning og Johan Slåttavik. I sendingen ble vi informert om at Anneli trengte en pause fra Alternativ Media. Det er veldig forståelig med tanke på alt hun har gått i gjennom i denne kampen. Kulturkamp støtter Alternativ Media og har full sympati med Anneli. Mot slutten av sendingen nevnte Ronny at Anneli kunne trengt noen oppmuntrende ord fra støttespillere. Kulturkamp ønsker i dette innlegget å vise sin støtte til Anneli.

Kjære Anneli, det er ingen tvil om at du har bidratt mer enn de fleste her i landet til kampen for vårt kjære Norden. Etter min mening fortjener du en æresmedalje for ditt mot og alt du har ofret for denne kampen. Først var du nødt å rømme fra ditt eget hjemland Sverige grunnet den sterke fremveksten av multikulturalismen, deretter fortsatte du kampen fra Norge gjennom Alternativ Media med Ronny, mistet jobben, ble overfalt av venstreradikale menn og har mottatt mye usaklig hets og fordommer fra politisk korrekte mennesker.

For en tid tilbake var det en sending, jeg tror det var med deg og Anna Bråten hvis jeg husker riktig. Der stilte dere et veldig viktig spørsmål: «Hvor blir det av alle mennene i denne kampen?». Den følte jeg traff veldig godt. Det motiverte meg også til å bidra mer i denne kampen. Sannheten er at du Anneli og dere andre kvinner som står åpent fram i denne kampen, er modigere enn de fleste norske menn i dag. Og når jeg tenker meg om, så er det helt uhørt at det skal være slik! Det alle norske menn burde begynne å tenke i dag, inkludert meg selv er: Hvorfor var det ikke jeg som tok den støyten? Hvorfor var det ikke heller jeg som var tøff nok til å snakke ut og bli banket av 3 maskerte menn? Hvorfor måtte en kvinne ta den støyten? Jeg får helt vondt av tanken på at det måtte være en kvinne som måtte ta den støyten. Det burde ikke vært deg Anneli, men du skal vite at det du har ofret, det var for Norge og Norden, og det var ikke for gitt. Hvert eneste slag fra en venstreekstremist mot en nasjonalistisk mann eller kvinne, er et slag for landet. Det burde ikke vært sånn, i ett demokrati burde det vært mulig å kjempe på fredelig vis uten å risikere å bli utsatt for vold. Derfor er ytringsfriheten så viktig å forsvare i dag.

Jeg forstår at det kan virke håpløst, når man får så lite igjen for alt arbeidet. Derfor er det så viktig at vi alle støtter hverandre, og løfter hverandre opp når det trengs. Jeg syns du fortjener en pause fra kampen, men ikke gi opp! Jeg håper dette brevet vil motivere deg å fortsette kampen. Samtidig håper jeg at flere tørr å følge dit eksempel. Du og Ronny gjør en fantastisk jobb i Alternativ Media, fortsett med det. Kulturkamp ønsker deg en god bedring, og vi vil fortsette å være en støttespiller for Alternativ Media i fremtiden også.

Tilslutt ønsker vi å dele en låt som alle lesere burde høre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: