Resett – Den falske opposisjon?

Siden FRP sine tidlige år har masseinnvandring vært et hett tema i norsk kulturdebatt. Men vi ser veldig tydelig at de fleste som er imot masseinnvandringen, har et snevert fokus på Islam som den store syndebukken. De er counter-jihadister, som tror at kampen handler om Islam mot «Våre norske verdier». Når Resett ble lansert og senere tok av, så husker jeg at mange var voldsomt optimistiske for denne avisen. De tenkte: «Endelig begynner folket å våkne!». Men det er også sider av Resett som fortjener kritikk. I dette innlegget skal vi forklare hvorfor vi mistenker at Resett er et falskt opposisjonsmedia.

For å ikke virke altfor pessimistiske, så kan vi først begynne med å si noen positive ord om Resett. De har åpenbart rett i at det er sider med Islam som burde være lov å kritisere. Hvis vi ser det i historisk kontekst, så har det tidligere vært konflikter mellom europeere og muslimer. Og takket være Resett, så blir Islam utfordret mer. Men, så kommer problemene.

Resett unngår å inkludere hele sannhetsbildet

Resett har et overdrevent fokus på å svartmale Islam alene som syndebukken for problemene med multikulturalismen. De velger å fokusere på symptomet, og ikke årsaken. Noenganger liker de å hinte til årsaken, ved å bruke abstrakt terminologi som «globalistene» og de «venstreradikale». Men dette blir også misvisende. For mange andre nasjonalister er faktisk veldig enkelt å peke ut elefanten i rommet, nemlig zionismen. Men hvis du går inn i Resett sine kommentarfelt og påpeker det, så blir du stengt ute. Slik Alliansen politikeren Hans Jørgen Lysglimt Johansen ble. Ikke nok med det, men de velger også å lage en artikkel om Lysglimt med overskriften: «Har det gått en sikring hos Lysglimt Johansen?». Nå er ikke Kulturkamp enige i alt Alliansen står for, men vi mener ytringsfriheten er ekstremt viktig å forsvare for alle, uansett hvor kontroversielle utsagnene måtte være, så lenge det ikke er utsagn som oppfordrer til vold.

Slik er det veldig lett å se at Resett er falsk opposisjon, for Lysglimt mener mye av det samme som Resett, bare at han går skrittet lenger og inkluderer det han anser som hele sannheten. Hvis Resett var et ekte opposisjonsmedia hadde de aldri stengt Lysglimt ute.

Resett gir sin støtte til Zionistene

Enda et bevis på at Resett er falsk opposisjon. Ikke bare unnlater de å inkludere hele sannheten, men de viser også sin støtte til den jødiske Zionismen. Zionismen er der fokuset bør være, og ikke Islam. Det er viktig at folk forstår at Islam har ikke kommet hit av seg selv, det er USA og Israel sin krigføring i midtøsten som har sendt muslimer på flykt til Europa. Og de jødiske Zionistene er de som står bak denne krigføringen. De har en enorm innflytelse over media, akademia, finans og politiske instuttisjoner. Dette er ingen konspirasjonsteori.

Miss Sororiasis on Twitter: "Do you think they should be multicultural?  Send there to the Lerner Specter, this is what you have done to DESTROY  EUROPE. #IsraelOpenBorders #StopRacismIsrael… https://t.co/2Qb9kKJVdL"
Jødinnen Barbra Spectre innrømmer det selv tilogmed.

Ett raskt besøk innom Resett og det var veldig lett å se at både avisen og dems tilhengere virker mer opptatt av å forsvare jødiske interesser, enn våre egne.

Et britisk parti har sviktet jødene. Hvordan kan dette kalles relevante nyheter for britiske nasjonalister?

I en annen artikkel fra Resett som handlet om hvor fælt det er at jødene rømmer fra Frankrike, så kan vi se at dems lesere er like blendet av jødezionismen som avisa selv.

Må si oss enige med Torkjell her. Det er ikke bra at jødene rømmer fra Europa tilbake til sin hjemland? Virkelig?

Når man snakker om jødiske politiske bevegelser er det ekstremt viktig å ikke generalisere, det er jo ikke slik at alle jøder er politiske eller har masse makt og penger. Det finnes innflytelsesrike folk fra alle slags folkeslag og religioner, men det må være lov å kunne snakke om alle disse forskjellige bevegelsene, enten det er norske, muslimske eller jødiske interesseorganisasjoner.

Resett villeder sine lesere til å fokusere på feil problemstilling

Det er dette som gjør at det er høyest sannsynlig at Resett er en falsk opposisjon. Å få muslimer og europeere til å skylde på hverandre, og putte fokuset vekk fra det egentlige problemet, er akkurat det Zionistene ønsker å oppnå! Dessuten promoterer ikke Resett ekte nasjonalisme der folket er i fokus. Nei, det Resett fokuserer på er å integrere muslimer inn i vårt liberal-marxistiske samfunn. Islam er såpass stort, og noen muslimer er såpass fanatiske i sin tro at å integrere alle kan være en krevende oppgave. Dessuten er det ikke bare muslimsk innvandring som potensielt kan by på utfordringer for Norge, men masseinnvandring generelt uavhengig av religion og land kan by på utfordringer.

Sannheten er at de verdiene vi har idag, som vi kaller for «Norske» verdier, er ikke våre verdier i det heletatt. Det er verdier som ble prakket på oss, verdier som stammer fra Karl Marx. I etterkrigstiden, så fikk nemlig Marxistene fritt spillerom til å infiltrere Europa med sin ideologi. Verdier som toleranse, likestilling og mangfold ble prakket på Europeiske land i kjølvannet av 2. verdenskrig.

Den kampen Resett fører, er dermed en falsk kamp der de fokuserer på Islam som en trussel mot disse liberale verdiene som stammer fra Karl Marx. Vi i kulturkamp mener at det er sider med Islam som er negative såklart, men vi mener vi også at det er viktig å gå inn i oss selv og analysere disse liberal marxistiske verdiene som vi har blitt indoktrinert med. Vi må finne ut hvem vi egentlig er. Vi mener at disse liberale verdiene som Resett forsvarer, også fortjener kritikk. Så er det jo også positive sider med Islam. Men hvis man alltid dømmer Islam og sammenligner det med den idelogien vi har blitt indoktrinert til å tro på, og tar koranvers ut av kontekst, så blir det lite rom for objektivitet. Her er noe nordmenn kan bli flinkere på, å studere Islam fra et objektivt synspunkt og kanskje hvis du kjenner noen muslimer også stille dem spørsmål om Islam. Det tror vi er den beste måten å skape en felles forståelse mellom to forskjellige kulturer.

Dette var vår kritikk til Resett. Kanskje en dag kan Kulturkamp bli store nok til å bli en reell nettavis som kan konkurrere mot Resett. Et ambisiøst mål, men vi i Kulturkamp kommer til å drømme videre og skrive videre, så følg med!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: